Researchpreneurs Wanted!
la ALT Festival, Brasov

Powered by

Daca ai spirit inovator si poti sa demonstrezi acest lucru cu un prototip/produs functional, pe tine te cautam! Inscrie-te la competitia din cadrul acestei editii speciale a Cafenelei de Inovare organizata in Brasov si mentorii nostri te vor consilia si te vor orienta spre nivelul urmator al proiectului tau: obtinerea finantarii pentru rezultatul cercetarii tale!

Cum participi?


In cazul in care fraza de mai sus este exact ceea ce voiai sa citesti, intra pe www.cafeneauadeinovare.ro, Competitie si aplica online. Spune-ne ce ai pus in practica in laborator pana acum, cateva cuvinte despre tine si, mai ales, cum doresti sa dezvolti prototipul sau produsul functional actual si de ce resurse ai avea nevoie pentru acest lucru. Nu uita sa ne atasezi o fotografie a prototipului sau sa ne transmiti un link unde putem sa il vizualizam, toate acestea pana la data de 18 octombrie 2015. Daca nu ai lucrat singur, colegul sau colegii tai pot participa alaturi de tine.
Dupa aceasta data, un juriu format din antreprenori cu experienta va selecta 8 prototipuri/produse functionale, care vor participa la etapa a doua: Researchpreneurs against the clock! In aceasta etapa, candidatii selectati vor beneficia de o zi de training organizata in data de 20 octombrie, incepand cu orele 16:00, la Hub OneZero. Dragos Nicolaescu, Sabina Baciu, Ionut Tata si echipa Uefiscdi ii vor instrui cum sa sustina un pitch de succes in fata potentialilor investitori. 
In data de 21 octombrie, in cea de-a doua parte a editiei speciale a evenimentului Cafeneaua de Inovare, desfasurata la Brasov, la HOF Cafe  echipele selectate vor avea ocazia sa demonstreze la scena deschisa, in fata unui juriu format din investitori si specialisti cu experienta, ca isi doresc sa creasca produsul si sa il duca in piata. Dintre acestia, cei mai buni 3 researchpreneurs vor fi desemnati castigatori ai competitiei, beneficiind de 3 sedinte de consultanta de business one-to-one cu mentori renumiti si oportunitati de a primi servicii de asistenta pentru brevetare.

De ce sa participi?


- ai ocazia sa verifici daca prototipul tau sau produsul functional este pregatit pentru lansarea in piata;
- ai sansa sa iti expui prototipul/produsul functional in fata unui juriu cu experienta si sa primesti sfaturi utile;
- beneficiezi de sedinte de consultanta de business one-to-one, daca te numeri printre cei 3 castigatori;
- ai ocazia sa participi la o zi de training despre cum trebuie structurat si sustinut un pitch castigator;
- te bucuri de o audienta formata din specialisti, printre care si potentiali investitori.

Vrem ca pasiunea, energia si timpul investite in proiectul tau de cercetare sa depaseasca spatiul de lucru si te invitam sa profiti de aceasta oportunitate de a dobandi noi resurse pentru atingerea rezultatului dorit. So, move fast and break things! Iti tinem pumnii!

Cei 3 castigatori ai sesiunii de live pitching de la Brasov!


In cadrul Cafenelei de Inovare din 21 octombrie 2015 fiecare finalist a avut la dispozitie 7 minute pentru a convinge juriul format din potentiali investitori ca prototipul/produsul lor functional merita o finantare. In acelasi timp audienta a putut sa isi desemneze preferatul si sa ii ofere “Popularity prize”.

Premiantii nostri: locul I si Popularity Prize, Oana Birovescu - House for everyone; locul al II-lea, Andrei Medan - help4bet; locul al III-lea, Bogdan Deaky - VR for Real Estate. Cei 3 researchpreneurs au fost premiati de catre Ionut Tata - Presedinte ALT Brasov si echipa UEFISCDI, marele lor beneficiu fiind, dupa cum au declarat, feedback-ul valoros primit de la expertii din juriu.

Judges: Mihai Sfintescu- 3TS Capital Partner, Alin Stanciu - CEO FashionUp.ro, Sabina Baciu - Oricum | Creative Est, Vlad Andriescu - redactor-șef start-up.ro, Dragos Nicolaescu - Lean Startup Mentor. Executive Coach. Business Psychologist 

Afla aici mai multe despre competitia Researchpreneurs Wanted! - 11 iunie 2015, Bucuresti